Par godu Datorikas fakultātes trešajai jubilejai nedēļā no 12. līdz 16. martam notiks dažādi pasākumi. Aicināti gan studenti, gan pasniedzēji, gan fakultātes draugi!

PIRMDIENA, 12. marts Foto izstādes atklāšana un tradicionālā kūkas ēšana par godu DF jubilejai Plkst. 12:00, LU vestibilā, Raiņa bulvārī 19 Studentu iesūtīto fotogrāfiju izstāde, kurā apkopotas fotogrāfijas par tēmām:
  • Mans oriģinālākais datora izmantošanas veids
  • Uz ko es pierunāju savu pasniedzēju?
  • Ja es būtu Datorikas fakultātes lektors…
Datormuzeja apmeklējums Kā un kāpēc dzima un izauga dators? Pirmdien ir iespējams to uzzināt, dodoties uz  LU Skaitļošanas tehnikas un Informātikas muzeju Raiņa bulvārī 29. Apmeklētāju skaits ir ierobežots, tādēļ jāpiesakās iepriekš, aizpildot pieteikumu anketu: ej.uz/LUmuzejs ! „LU Zinību kauss” No 18:30 līdz 21:00. LU Daudznozaru bibliotēkā, Klusajā lasītavā, Raiņa bulvārī 19. Dienas noslēgumā uzzināsim, kuri ir LU gudrākie prāti erudīcijas konkursā „LU Zinību kauss”.  Atbalsti savējos! Konkursu būs iespējams skatīties tiešraidē: www.lu.lv/tiesraide Just līdzi varēs arī „Microsoft Office” Mācību telpā (3.stāvs, 304. telpa, Raiņa bulvāris 19.). OTRDIENA, 13. marts „Microsoft Office” Mācību telpas svētki Plkst. 12:00, „Microsoft Office” mācību telpa, 3. stāvā 304. telpa. Aizraujoši stāsti par to, kādam nolūkam veidota šī telpa, kas tajā notiek un kas gaidāms nākotnē. Viesosies arī „Microsoft Latvia” pārstāvji. Spēļu vakars: No 17:30 līdz 22:00, 18.auditorijā. Būs Galda futbola turnīrs, „Duraku” turnīrs, DF iemīļotās spēles un neiztikt bez ierastās tējas un našķiem! Ciemosies arī LUDO. TREŠDIENA, 14. marts Ikgadējais atklātais šaha turnīrs No 18:00 līdz 21:30, Raiņa bulvārī 19, 3. stāvā, 14.auditorijā. Reģistrācija (bez dalības maksas):
  • Līdz 13.martam: <link>lu.shahs@gmail.com
  • Pasākuma dienā: 17:00-17:45
Turnīrs notiks 5 kārtās. 15 minūtes partija + 5 sekundes gājiens. CETURTDIENA, 15. marts  400 sekundes: No16:30 līdz 18:00, Raiņa bulvārī 19, 12.auditorijā Tēmas:
  • Ko es gribētu izdarīt pirms pasaules gala?
  • Ko es darīju pirms DF?
  • Kā būtu, ja nebūtu datoru?
Karaoke vakars: Iespēja izdziedāt savu sirdi un balsi folkklubā „Ala” (Smilšu ielā 16) no 19:00. Kā arī piedalīties konkursā. Vairāk informācijas www.ludfsp.lv . PIEKTDIENA, 16. marts DF Alumni asociācijas tikšanās 17:00, Raiņa bulvārī 19, 3. stāvā, 13. auditorijā. Plašāka informācija par pasākumu  Apbalvošanas pasākums: No 20:00 līdz 1:00, LU Mazā aula. Būs iespējams uzzināt, kurš no pasniedzējiem šogad ieguvis „Visdažādāko izteikumu krājuma” titulu, klausīties mūziķu uzstāšanos un dejot. Būs arī gardumi!    Īpašs paldies Datorikas dienu atbalstītājiem:

Paldies erudīcijas konkursa atbalstītājiem: LU Daudznozaru bibliotēka, Jaunais Rīgas teātris, Simple Express, Vichy, apgāds “Zinātne”, Hanzas maiznīca, Fantasy Park, Avots, Dr.Tereško tējas, Okarte. Paldies spēļu vakara atbalstītājam – LUDO
Paldies šaha turnīra atbalstītājam: Latvijas Šaha federācija. Aktualitātēm un jaunumiem seko:  @LU_Datorika @LUDFSP www.facebook.com/LUDatorikasfakultate

Dalīties