Vides un EKO medijs „Tīrai Latvijai” sadarbībā ar SIA „Zaļā josta”, AS „Tukuma piens” ekoloģisko produktu līniju „Baltais EKO” un videi draudzīgo uzņēmumu „Green Mood” aicina Jūsu izglītības iestādes audzēkņus piedalīties fotokonkursā „Daba man – es dabai”.

Konkursa mērķis ir pievērst uzmanību apkārtējai videi, aicinot novērtēt apkārtējās dabas skaistumu un daudzveidību, kā arī popularizēt zaļu - videi draudzīgu dzīvesveidu, veicināt interesi un izpratni par to.
Ikviens interesents aicināts piedalīties konkursā, iesūtot radošo darbu – divas paša uzņemtas fotogrāfijas ar tām pievienotu aprakstu. Vienā fotoattēlā dalībniekam jāiemūžina tas, kā daba par viņu gādā, sagādā prieku, bet otrā - dalībnieka  rūpes par vidi. Fotogrāfijas jāpapildina ar nelielu izklāstu, kādēļ saudzēt vidi ir svarīgi un rūpes par dabu ir būtiskas dalībniekam individuāli. 
Radošie darbi jāiesūta elektroniski līdz 17.jūnijam. Konkursa ietvaros no 19. līdz 26.jūnijam vortāla www.tirailatvijai.lv apmeklētāju balsojums noteiks savu favorītu, kas kļūs par vienu no konkursa uzvarētājiem. Otru uzvarētāju izvirzīs „Tīrai Latvijai” un SIA „Zaļā josta” pārstāvju žūrija. 
Lai aicinātu dalībniekus piekopt videi draudzīgu dzīvesveidu un arī turpmāk saudzēt dabu, laureātiem paredzētas balvas no AS „Tukuma piens” ekoloģiskās produktu līnijas videi draudzīgā iepakojumā „Baltais EKO” un pavisam zaļš dāvanu komplekts no „Green Mood”.
  • <link file:43818 _blank download>Konkursa nolikums

Dalīties