Latvian Oracle User Group (LVOUG) sadarbībā ar Somijas, Igaunijas un Krievijas Oracle User Groups rīko lielāko OUG konferenci Baltijā, kas notiks š.g. 1. jūnijā, Rīgā, viesnīcā Tallink Hotel Rīga, Elizabetes iela 24.

Konferences mērķis ir iepazīstināt apmeklētājus ar lietotāju pieredzi, izmantojot tādas Oracle tehnoloģijas un lietojumprogrammas kā Oracle datubāze, izstrādes un integrācijas tehnoloģijas, Oracle e-Business Suite un Fusion Applications. Šī gada konferencē uzstāsies tādi visā pasaulē atzīti Oracle eksperti kā Tom Kyte, Tanel Poder, Graham Wood un citi.

Pasākums norisināsies trīs paralēlās sesijās, kas sola dalībniekiem ne tikai daudz interesantu tehnoloģiju jaunumu, bet arī iespēju klātienē tikties ar ekspertiem, organizēt individuālas diskusijas un apmainīties ar pieredzi.

Konferences dienas kārtība ir pieejama šeit. Lai reģistrētos pasākumam, jādodas uz www.lvoug.lv/ough2012.html, kā arī sekot konferences jaunumiem iespējams Tviterī www.twitter.com/lvoug   #ough2012.

Latvian Oracle User Group (LVOUG) ir neatkarīga organizācija, kas apvieno Oracle lietotājus, profesionāļus un citus interesantus Latvijā. Tās mērķis ir veicināt informācijas, zināšanu un pieredzes apmaiņu  starp grupas dalībniekiem, informēt par Oracle produktu uzlabojumiem un jauninājumiem kā arī nodrošināt atgriezenisko saiti ar Oracle. Par grupas dalībnieku var kļūt jebkurš interesents, reģistrējoties  www.lvoug.lv.

Dalīties