Šī gada 16. martā apritēs desmit gadi kopš fakultātes dibināšanas 2009. gadā. Par godu jubilejai studenti, mācībspēki, darbinieki un visi fakultātes draugi ir laipni aicināti piedalīties dažādos pasākumos – tradicionāli notiks ikgadējais atklātais šaha turnīrs, būs svētku torte, datorspēļu turnīrs un lielās fakultātes dzimšanas dienas svinības, kā arī dažādas citas aktivitātes.

 

Pasākumu programma:

 

Visu nedēļu, 11.–15. marts

KODĒTĀJU SPĒLE

Norises vieta: online
Norises laiks: nedēļas laikā

Dzimšanas dienas nedēļa tiks atklāta ar Kodētāju spēli – uzdevumu kopumu, kur jebkurš interesents var piedalīties un nedēļas laikā izpildīt piedāvātos programmēšanas uzdevumus.

Vairāk informācijas meklē šeit.

 

Otrdiena, 12. marts

IKGADĒJAIS ATKLĀTAIS ŠAHA TURNĪRS

Norises vieta: LU Mazā aula
Norises laiks: 18:00

Otrdien notiks tradicionālais ikgadējais atklātais Datorikas fakultātes šaha turnīrs. Šaha turnīrs jau 10. reizi kopā savedīs gan Latvijas Universitātes studentus un pasniedzējus, gan citu augstskolu studentus, skolēnus, gan vienkārši šīs galda spēles cienītājus.

Turnīrs ir oficiāls un tā rezultāti tiek atspoguļoti dalībnieku personīgajos reitingos.

Reģistrēties turnīram var, aizpildot anketu  līdz 11. martam.

Pieteikties varēs arī turnīra norises vietā LU Mazajā aulā (Raiņa bulvārī 19) no plkst. 18.00 līdz 18.25.

 

Piektdiena, 15. marts

DZIMŠANAS DIENAS TORTE

Norises vieta: LU vestibils
Norises laiks: 12:00

Viena no iemīļotākajām fakultātes dzimšanas dienas tradīcijām ir lielās dzimšanas dienas kūkas ēšana LU vestibilā, kur uz gabaliņu kūkas sanāk gan fakultātes studenti un mācībspēki, gan LU darbinieki un fakultātes draugi.

Pirms tortes griešanas tradicionāli ciemiņus uzrunā Datorikas fakultātes dekāns, "WeAreDots" vadītājs un Studentu pašpārvaldes priekšsēdētāja.

 

DF 10 GADU JUBILEJAS SVINĪBAS

Norises vieta: LU galvenā ēka
Norises laiks: 20:00

Svētku nedēļas kulminācija ir Datorikas fakultātes 10 gadu jubilejas svinības, uz kurām aicināti gan fakultātes studenti un pasniedzēji, gan draugi un absolventi.

Svinību laikā būs gan dzīvā mūzika un deju zāle, gan galda spēļu telpa, dažādas aktivitātes un fotostūris. Šis ir tas pasākums, kur visiem kopā sanākt, nosvinēt fakultātes jubileju un jauki atpūsties.

Par savu ierašanos, lūdzam, dot ziņu līdz 14. martam  šeit (katram reģistrētam viesim būs arī piemiņas nieciņš un tiks reģistrēts vakara izlozei).

Pasākuma laikā būs iespējams gan izdejoties pie dzīvās mūzikas, gan uzspēlēt kādu spēlu, gan parunāt ar saviem kolēgiem atpūtas stūrī, gan vienkārši iegrimt atmiņās par skaistajiem studiju laikiem.

Galdiņu rezervācija šeit.

 

Sestdiena, 16. marts

LEAGUE OF LEGENDS TURNĪRS

Norises vieta: LU Datorikas fakultātes telpās
Norises laiks: 10:00

Arī šogad notiks ilgi gaidītais LU League of Legends turnīrs. Piedalīties var ikviens, kuram ir interese un kurš ir gatavs cīnīties par uzvaru un balvām.

Turnīrs notiks EUNE serverī!

Komandai ir nepieciešami 5 cilvēki (1 kapteinis, 4 dalībnieki).

Seko līdzi informācijai par turnīru šeit.

 

Lielu paldies sakām mūsu ilggadējam draugam “WeAreDots” par pasākumu atbalstu un iespēju sagādāt svētkus gan fakultātes studentiem, gan darbiniekiem!

Dalīties