Meklē darbu vai praksi un jau zini uzņēmumu, kurā vēlētos to darīt? Pastāsti arī mums un visus pieteiktos uzņēmumus aicināsim piedalīties LU Karjeras iespēju dienā 2019. Kādam no uzņēmumiem tiks piešķirta iespēja piedalīties izstādē bez maksas!

LU Karjeras iespēju diena ir ikgadējs pasākums, kurā studentiem, absolventiem un citiem interesentiem tiek dota iespēja satikties klātienē ar dažādiem uzņēmumiem, kuri piedāvā darba vai prakses iespējas tieši Tavai nozarei, kā arī uzzināt, kas ir nepieciešams, lai Tu nokļūtu savā sapņu profesijā. Ceļš līdz pareizajam darbam vai pat uzņēmumam ne vienmēr ir viegls. Apmeklējot Karjeras iespēju dienu, Tev ir iespēja ieskatīties dažādu uzņēmumu darbībā un iespējās, izprast labāk darba tirgu un nospraust savu ceļu plašajā pasaulē!

Piedalies aptaujā, norādot: fakultāti, kurā studē, vienu vai vairākus uzņēmumus, kurus vēlies satikt klātienē, un Tavu interešu virzienu – darbs, prakse vai brīvprātīgais darbs. Visi pieteiktie uzņēmumi tiks uzaicināti piedalīties LU Karjeras iespēju dienā 2019! Rezultāti par populārākajiem uzņēmumiem, kuros jaunieši vēlas strādāt vai iet praksē, tiks publiskoti maijā LU Karjeras centra mājas lapā.

Aptaujā aicinām piedalīties arī pasniedzējus un topošos absolventus!

LU Karjeras iespēju diena šogad norisināsies 18. oktobrī.

Pasākumu varēs apmeklēt ikviens interesents bez maksas.

Dalīties