Ceturtdien, 23. maijā, Datorikas fakultātē notiks ACCENTURE Digitālo pakalpojumu dizaina nodaļas radošās direktores Anetes Ņikiforovas vieslekcija "Kā veidot veiksmīgu dizainu?". Lekcija notiks plkst. 8.30 līdz 10.00 Raiņa bulvārī 19, 16. auditorijā. Aicināti visi interesenti!

"Kāds ir patiesais dizaina mērķis? Vai mēs uztveram tehnoloģijas kā mūsu atmiņas sistēmas paplašinājumu? Kādi tendences 2019. gadā sagaidāmas biznesa, tehnoloģiju un dizaina nozarēs? Šīm tēmām centīšos pievērsties savā lekcijā par to, kā veidot veiksmīgu dizainu," par lekcijas tēmu stāsta Anete Ņikiforova.

Par lektori:
Anetei Nikiforovai ir vairāk nekā 6 gadu pieredze multimediju dizaina jomā, izmēģinot savus spēkus gan Eiropā, gan ASV. "Accenture Latvija" Anete uzrauga gan iekšējā mārketinga dizaina darbu kvalitāti un atbilstību stila vadlīnijām, gan arī darbojas kā dizaina konsultants dažādos klientu projektos. Ik pa laikam Anete dodas uz dažādām izglītības iestādēm, lai uzrunātu jaunos dizaina talantus un vadītu radošā darba grupas.

 

Dalīties