Datorikas fakultātes asociētā profesore Solvita Zariņa piedalījās starptautiskajā zinātniskajā konferencē "7th Annual Meeting of the IIAS Study Group on Coproduction of Public Services" un projekta "Citadel" ģenerālajā asamblejā, kas no 27. līdz 29. maijam norisinājās Lēvenā, Beļģijā.

Solvita Zariņa konferencē uzstājās ar referātu, prezentējot rakstu "From Design to Service Design, and Co-production", un bija sesijas "ICT and coproduction" diskusijas moderatore.

Projekta "Citadel" ģenerālajā asamblejā tika pārrunāti uzdevumi, kas veicami tā noslēdzošajā gadā. Dalībnieki no Beļģijas, Itālijas, Latvijas un Spānijas runāja par katrā valstī paveikto, lai nodrošinātu uz lietotāju vajadzībām orientētus digitālus publiskos pakalpojumus. "Citadel" Latvijas darba grupai no Latvijas Universitātes Eiropas un sabiedrības studiju akadēmiskā centra un Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas (VARAM) izveidojusies laba sadarbība ar Datorikas fakultātes studentiem, veicot koprades sesiju portāla latvija.lv pilnveidošanai.

Dalīties