Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums Accenture vasarā plāno apmācīt vairāk nekā 200 cilvēkus karjeras uzsākšanai IT nozarē. Uzņēmums aicina pieteikties vasaras IT mācībām un praksei Accenture bootcamps, lai 1–4 nedēļu laikā apgūtu IT pamatzināšanas un iemaņas karjeras uzsākšanai. Šā gada jaunums ir meistarklases sievietēm bez priekšzināšanām programmēšanā, kas palīdzēs sagatavoties tālākām mācībām.

Vasarā uzņēmums sniedz iespēju pieteikties dažādiem mācību kursiem, lai ikviens varētu atrast sev noderīgu apmācību programmu – gan cilvēki ar IT zināšanām, gan tie, kuru spēcīgā puse ir matemātika vai svešvalodas. Pirmās vasaras sezonas IT apmācības sāksies 1.jūlijā un ilgs līdz septembrim. Plašāk informācija par mācībām ir pieejama www.bootcamp.lv mājas lapā.

Bootcamp apmācības ir daļa no uzņēmuma personāla atlases programmas, un pēc tām sekmīgākie dalībnieki iegūst sertifikātu un apmaksātu praksi Accenture. Lielākā daļa no praktikantiem kļūst par uzņēmuma darbiniekiem. Mācības ir pietuvinātas ikdienas darbam projektos, un to laikā dalībnieki apgūst gan praktiskas, gan teorētiskas zināšanas un iemācās strādāt komandā. Apmācības sniedz iespēju strādāt IT nozarē un turpināt darbu starptautiskā uzņēmumā. Mācības ir bezmaksas.

Lai pieteiktos vasaras IT apmācībām, ir nepieciešamas pamatzināšanas par WEB tehnoloģijām un programmēšanas teoriju, izpratne par OOP konceptu, spēja uzrakstīt vienkāršu SQL. Lai pieteiktos IT konsultāciju apmācībām, tiks vērtēta pretendentu spēja analītiski domāt un motivācija mācīties, kā arī nepieciešamas labas MS Office (Excel, PowerPoint, Project) zināšanas, spēja strādāt ar informāciju un datiem, darboties patstāvīgi un komandā. Visas apmācības notiek angļu valodā.

Lai nozarē strādātu aizvien vairāk sieviešu un viņām palīdzētu uzsākt karjeru nozarē, šogad sievietēm bez priekšzināšanām programmēšanā ir iespēja pieteikties programmēšanas valodas Java un Microsoft meistarklasēs. Tās ilgs no 8.jūlija līdz 9.augustam. Lai pieteiktos meistarklasēm, ir nepieciešamas angļu valodas zināšanas un analītiskā domāšana, kā arī spēcīga vēlme karjeru turpināt IT nozarē.

Accenture programmēšanas apmācības un praksi organizē vairāk nekā desmit gadus. Ikdienas darbs tiek organizēts nelielās komandās un katram praktikantam ir mentors.

Pieteikšanās: aizpildot pieteikuma anketu www.bootcamp.lv

Accenture ir viens no vadošajiem IT uzņēmumiem Latvijā un pasaulē. Accenture ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 477 000 cilvēki, kas apkalpo klientus vairāk nekā 120 pasaules valstīs. Accenture Latvijas filiāle ir dibināta 2002. gadā. Uzņēmumā šobrīd strādā 1600 darbinieku.

BOOTCAMP KALENDĀRS

 

Dalīties