Latvijas Universitātes (LU) fonds aicina LU un citu Latvijas augstskolu studējošos pieteikties septiņām dažādām stipendijām līdz pat 15. oktobra pusnaktij. Nozīmīgu atbalstu 2019./2020. akadēmiskajā gadā saņems visu studiju līmeņu un visu zinātņu nozaru studenti. DF studenti vēl var pagūt pieteikties Galenieku ģimenes stipendijai, Izcilības stipendija bioinformātikā un Engures novada pašvaldības stipendijai.

Visu septembri norisinājās pieteikšanās LU un LU fonda mecenātu stipendijām. Salīdzinot ar iepriekšējiem akadēmiskajiem gadiem, ir novērota daudz lielāka studentu aktivitāte, proti, saņemts rekordliels pieteikumu skaits. Piemēram, konkurss uz Kristapa Morberga stipendiju būs pieciem pretendentiem uz vienu vietu.

Atsevišķām stipendijām vēl ir iespēja pieteikties līdz 2019. gada 15. oktobra plkst. 23.59. Papildus pieteikšanās norisinās tiešsaistē oficiālajā LU fonda tīmekļvietnē www.fonds.lv. Pretendenti nedrīkst būs darba attiecībās ar LU, un vidējai svērtajai atzīmei ir jābūt vismaz 7,5 ballēm. Priekšrocība atbalsta saņemšanai ir centīgiem, mācībās spējīgiem un sabiedriskajā dzīvē aktīviem studentiem.

Plašāk par stipendijām un pieteikšanos

Dalīties