Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

No 28. februāra līdz 1. martam starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 26. ikgadējā izglītības izstāde “Skola”. Visas trīs izstādes dienas Datorikas fakultātes studenti sniedza konsultācijas studētgribētājiem par studiju iespējām DF, ārpusstudiju aktivitātēm un studentu dzīvi.

Paldies DF studentiem Kitijai Sadovskai, Līgai Evelīnai Liepiņai, Ievai Rebekai Koroļkovai, Artai Elizabetei Zēnai, Laurai Liepiņai, Ritvaram Gailītim, Artūram Spilvim, Artim Ivo Pencim, Georgijam Pliskam un Ronaldam Zakovskim par aktīvu darbu DF stendā!

Latvijas Universitātes stendā plašu informatīvo klāstu par studijām nodrošināja visu 13 fakultāšu pārstāvji, reģionālo filiāļu un LU koledžu pārstāvji, Studentu padome un LU fonda stipendiāti. Aktīvajā zonā darbojās radio NABA un Instagram personība, LU absolvente Sindija Bokāne.

Lai iepazītos ar studiju vidi, skolēni ir aicināti piedalīties pasākumā "Studenta kurpēs", kas norisināsies 30. marta līdz 3. aprīlim. Pieteikšanās termiņš skolēniem – no 2. marta līdz 22. martam.

Savukārt 23. martā gaidīsim studētgribētājus DF Atvērto durvju dienas pasākumā plkst. 12.30, Raiņa bulvārī 19, 12. auditorijā.

Lasīt plašāk par DF piedāvātajām studiju programmām.

Dalīties