SAKARĀ AR COVID-19 PALIELINĀTU IZPLATĪBU, PASĀKUMS ''LU STUDENTU JANDĀLIŅŠ'' TIEK ATCELTS!   Ceturtdien, 1. oktobrī, Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra pagalmā, Jelgavas ielā 1, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts studentu aktīvās atpūtas pasākums “Studentu jandāliņš", kurā dalībniekiem būs iespēja kopā ar saviem kursa biedriem aktīvi un jautri pavadīt laiku, kā arī cīnīties par vērtīgām balvām.

Pasākumā piedalās starp kursa biedriem izveidotas komandas, kura sastāv no 5 dalībniekiem. Komandu galvenais mērķis ir pēc iespējas ātrāk veikt stafeti, kura notiks uz piepūšamajām atrakcijām. Sākumā katra komanda veic stafeti uz laiku, cīnoties par pēc iespējas labāku rezultātu. Pēc visu komandu nofinišēšanas, sāksies izslēgšanas cīņas, kurās vienlaicīgi tiksies 2 komandas. Ātrākā komanda katrā cīņā tiks uz nākamo kārtu, bet zaudējusī komanda izstāsies no cīņas par pirmo vietu. Pasākuma laikā vienlaikus ar stafeti pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzzināt uzzināt Latvijas Universitātes plašo sporta piedāvājumu, iepazīties ar LU sporta treneriem, piedalīties dažādos konkursos, kā arī kopā ar komandas biedriem veikt profesionāļu izveidoto foto orientēšanos, cīnoties par vērtīgām balvām.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2020. gada 29. septembra plkst. 23.59. Kā jau iepriekš tika minēts, katra komanda sastāv no pieciem viena kursa studentiem, bet tas nenozīmē, ka no viena kursa nedrīkst būt izveidotas vairākas komandas.

Nolikums

Dalīties