Accenture Latvijas filiāle sadarbībā ar nodibinājumu „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds”, izsludina kārtību “ZIBIT 2021” noslēguma darbu stipendiju piešķiršanai ar mērķi materiāli atbalstīt un novērtēt Latvijas augstākās izglītības iestāžu datorikas studentus un veicināt datorikas nozares studentu profesionālo izaugsmi un karjeras attīstību.

Pretendentus var izvirzīt jebkura Latvijā akreditēta augstākās izglītības iestāde, kurā tiek sagatavoti datorikas un informācijas tehnoloģiju nozares studenti. Katra izglītības iestāde konkursam var izvirzīt 1, 2 vai 3 bakalaura darbu autorus un 1, 2 vai 3 maģistra darbu autorus, kuri 2020./2021. studiju gadā izstrādājuši un aizstāvējuši interesantākos un inovatīvākos noslēguma darbus datorikas un informācijas tehnoloģiju nozarē. 

Konkursā var pieteikties arī jebkuras Latvijā akreditētas augstākās izglītības iestādes datorikas un informāciju tehnoloģiju nozares studenti, kuri 2020./2021. studiju gadā izstrādājuši un aizstāvējuši interesantu un inovatīvu noslēguma darbu datorikas un informācijas tehnoloģiju nozarē un saņēmuši vismaz 9 balles.

Stipendiju apmēri labākajiem bakalaura līmeņa darbiem datorikas nozarē:

  • 1. vietas ieguvējam – vienreizēja stipendija 1000 EUR apmērā;
  • 2. vietas ieguvējam - vienreizēja stipendija 900 EUR apmērā;
  • 3. vietas ieguvējam - vienreizēja stipendija 800 EUR apmērā.

Stipendiju apmēri labākajiem maģistra līmeņa darbiem datorikas nozarē:

  • 1. vietas ieguvējam – vienreizēja stipendija 1250 EUR apmērā;
  • 2. vietas ieguvējam - vienreizēja stipendija 1100 EUR apmērā;
  • 3. vietas ieguvējam - vienreizēja stipendija 1000 EUR apmērā.

Lai pieteiktu noslēguma darbu autorus konkursam, izglītības iestādes pārstāvim jāaugšupielādē izvirzītie darbi (.pdf formātā) kopā ar vismaz vienu recenziju par katru darbu, jāaugšupielādē video, kurā darba autors iepazīstina ar sevi un īsumā pastāsta par savu darbu (maksimālais video garums – 1 minūte), un jāaizpilda dati par pretendentiem un darbu vadītājiem konkursa elektroniskajā pieteikuma anketā nodibinājuma „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds” mājaslapā līdz 2021. gada 18. jūlijam (ieskaitot).

Lai darba autors pats pieteiktos šim konkursam, studentam jāaugšupielādē savs noslēguma darbs (.pdf formātā) kopā ar vismaz vienu recenziju par darbu, jāaugšupielādē video, kurā darba autors iepazīstina ar sevi un īsumā pastāsta par savu darbu (maksimālais video garums – 1 minūte), un jāaizpilda dati par sevi un darbu vadītāju konkursa elektroniskajā pieteikuma anketā nodibinājuma „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds” mājaslapā līdz 2021. gada 18. jūlijam (ieskaitot).

Konkursa nolikums un pieteikšanās

Dalīties