whiteCryption SIA sadarbībā ar nodibinājumu „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds” izsludina stipendiju piešķiršanas kārtību noslēguma darbu stipendijām ar mērķi paaugstināt studentu noslēguma darbu kvalitāti un praktisko pielietojamību. Piesakoties konkursā, studenti ne tikai iegūst iespēju saņemt whiteCryption SIA speciālistu atbalstu noslēguma darbu izstrādes procesā, bet arī pretendēt uz stipendiju.

Stipendiju konkursā var pieteikties informācijas tehnoloģiju, datortehnikas, datorvadības un datorzinātnes jomas bakalaura un maģistra līmeņa studenti no Latvijā akreditētas augstākas izglītības iestādes, kas 2021./2022. studiju gada pavasara semestrī izstrādās studiju noslēguma darbus kādā no pielikumā Nr.1 piedāvātajām vai tām pietuvinātām tēmām.  

Konkursa kārtībā tiks piešķirtas 3 stipendijas 1000 EUR apmērā noslēguma darba izstrādei par kādu no whiteCryption SIA piedāvātajām noslēguma darbu tēmām (skatīt pielikumu Nr.1). 

Lai pieteiktos konkursam, pretendentiem jāiesniedz:

  • Jāiesniedz līdz 1-2 A4 formāta lapām (burtu lielums „12”, fonts „Times New Roman”) garu konkursa pieteikuma darba kopsavilkumu brīvā formā, izvēloties darba saturisko daļu par kādu no tēmām (skatīt pielikumu Nr.1 RTU Attīstības fonda tīmekļa vietnē).

Lai pieteiktos konkursam, pretendentiem jāaugšupielādē minētie dokumenti un jāaizpilda konkursa elektroniskā pieteikuma anketa nodibinājuma „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds” tīmekļa vietnē līdz 2021. gada 3. oktobrim (ieskaitot).

Plašāka informācija un pieteikšanās

Dalīties