Sestdien, 25. septembrī, RISEBA Arhitektūras un mediju centra H2O 6 telpās (Durbes ielā 4, Rīgā) no plkst. 10.00 līdz 16.00 notiks lielākais IT karjeras pasākums Latvijā - WORK[IT], vienuviet pulcējot nozīmīgākos IT nozares darba devējus un vairāk nekā 1000 darba meklētājus. Pasākumu jau otro gadu organizē karjeras maiņas skola pieaugušajiem Riga Coding School, lai palīdzētu risināt darbinieku meklēšanas problēmas IT sfērā. Organizatori uzsver, ka WORK[IT] karjeras diena notiks klātienē, ņemot vērā šī brīža prasības un ieteikumus publiskiem pasākumiem.

Šobrīd IT jomā Latvijā ir vairāk nekā 800 brīvu vakanču, tāpēc IT nozares karjeras dienā gan studentiem, gan cilvēkiem, kas vēlas mainīt karjeru būs iespēja satikt darba devējus, pārbaudīt savas spējas dzīvē, izmēģinot darba interviju simulāciju, kā arī uzzināt, kas nepieciešams, lai uzsāktu darbu kādā no vadošajiem IT nozares uzņēmumiem Latvijā un nodibinātu tālākajai karjeras izaugsmei noderīgus kontaktus.

Dalību WORK[IT] karjeras dienā apstiprinājuši tādi uzņēmumi kā Accenture, airBaltic, TietoEvry, Cognizant, SEB banka, CtCo, Magebit, Eleving Group, Evolution, MapOn, Nordigen, LMT un citi, kuri vēlas dalīties ar būtisku informāciju par sevi un darbu IT nozarē, kā arī palīdzēt cilvēkiem noorientēties, kādi ir soļi, lai savu karjeru turpinātu tieši šai jomā.

Plašāka informācija par Riga Coding School organizēto IT karjeras dienu un iespēja reģistrēties pasākuma apmeklējumam:

www.work-it.lv
www.rigacoding.lv

FB: @RigaCodingSchool
Linkedin: @RigaCODINGSchool
Instagram: @rigacodingschool

Dalīties