Jau sesto reizi SEB banka kopā ar “Civitta Latvija” īsteno izaugsmes programmu, kuras mērķis ir ne tikai veicināt uzņēmumu izaugsmi un inovatīvu risinājumu ieviešanu tajos, bet gan arī piedāvā iespēju studentiem, topošajiem ekspertiem un profesionāļiem, pilnveidot sevi, iegūt kontaktus un zināšanas, kā arī pārvarēt izaicinājumus papildus studijām.

SEB banka kopā ar “Civitta Latvija” sadarbībā ar LU inovāciju centru LUMIC aicina konkrētu fakultāšu vismaz 3. kursa studentiem (Medicīnas fakultāte, Datorikas fakultāte, Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte, Ģeogrāfijas uz zemes zinātņu fakultāte, Sociālo zinātņu fakultāte, Bioloģijas fakultāte, Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte) piedalīties īstenotajā izaugsmes programmā, kurā lekcijas būs pieejamas ikvienam interesentam tiešsaistē, savukārt darba semināri, mentoru atbalsts un individuālās sesijas būs pieejamas tikai programmas dalībniekiem. Programmas tikšanās un lekcijas notiks attālināti - atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai valstī. Papildus lekcijām notiks arī ideācijas sesijas, kas ir individuālas pārrunas starp komandu un attiecīgās tēmas ekspertu. Šajās sesijās eksperts palīdz uzņēmumam plašāk paskatīties uz konkrētiem biznesa ieceres aspektiem un atrast risinājumus uz neatbildētiem jautājumiem - mentoringa un prāta vētrošanas metožu apvienojums. Norisināsies arī Speed-mentoring  pasākums, kad katra komanda 15 minūtēs varēs aprunāties ar konkrētas jomas ekspertu. Šādi dažu stundu laikā iespējams iegūt daudz dažādus viedokļus, kas turpmāk sniegs skaidrāku definējumu dažādiem risinājumiem un attīstībai nākotnē.

Izaugsmes programma iedalās 3 daļās:

  1. Intensīvs lekciju un darbnīcu grafiks(2x mēnesī), papildus talantīgu studentu proaktīva iesaiste darbnīcās, individuālas ideācijas sesijas, speed mentoringa sesija ar dažādiem mentoriem, iknedēļas mājas darbu izpilde un mentoru atbalsts (3 mēneši) un pitch treniņš fināla prezentācijai
  2. Patstāvīgs darbs pie Programmas finālā prezentētā izaugsmes plāna, ikmēneša mentoru atbalsts izaugsmes plāna realizācijā (100 dienas) un starpposma progresa tikšanās

Galvenie ieguvumi dalībniekiem no dalības programmā ir izpratne un praktiska pieredze biznesa konceptu analīzes metožu pielietošanā, praktiska pieredze biznesa konceptu validācijā, skatījums uz savu biznesa koncepta stiprajām un vājajām pusēm, Pitch veidošanas iemaņas un pilnveidotas komandas sadarbības prasmes.

Vairāk informāciju par programmu meklē šeit:

Pieteikties programmai var programmēšanas un datorzinātnes, biznesa vadības, vides zinātņu un ģeogrāfijas, bioloģijas, medicīnas, komunikācijas zinātnes, fizikas un matemātikas studenti.

Ja esi vismaz 3. kursa students/-e un pārzini angļu valodu normālā līmenī, Tev jau tagad ir iespēja pamēģināt pičošanu un iesūtīt uzņēmumiem līdz 2 min garu video, kurā:

  • Tu pastāsti mazliet par sevi un noteikti mini arī savu studiju virzienu.
  • Pastāsti par savu motivāciju pieteikties programmā.
  • Pastāsti, ko uzņēmums iegūtu, ja izvēlētos tieši Tevi (ieskicē savas stiprās puses un potenciālu).

Telefonā vai kā citādi uzfilmēto video līdz 29.10. plkst. 13.00 nosūti: zivile.kreslina@lu.lv (kura ir šīs programmas koordinatore no LU puses) un tad gaidi atbildi – uzņēmumi kādu nedēļu vēl ar interesi vērtēs iesūtītos pitch video.

Dalīties