Jau šonedēļ, no 5. līdz 7. novembrim, tiešsaistē tiksies motivēti un entuziastiski studenti, lai komandās radītu jaunas un inovatīvas idejas un prezentētu komercializācijas plānus STEAM jomās (zinātne, tehnoloģijas, inženierzinātnes, māksla, matemātika). Hakatonu organizē LU Cietvielu fizikas institūts un LU Inovāciju centrs LUMIC.

Pasākums būs trīs dienu darbnīca jaunu inovatīvu ideju radīšanai un attīstībai virtuālajā vidē studentiem, kuri vēlas veidot starpdisciplināras komandas ar inovāciju potenciālu. Pasākuma laikā dalībniekiem tiks nodrošināts mentoru atbalsts, kopstrādes tiešsaistes vide un informācija komercializācijas soļiem. Ekspertu loks, no kā būs iespējams smelties iedvesmu:

  • Ģirts Ozoliņš - zinātniskās idejas komercializācijas ceļš (Materize (LU CFI))
  • Olga Barreto Goncalves - Jaunuzņēmumu ekosistēma (Managing Director at Startin.LV / Latvian Startup Association);
  • Madara Kalnmale - pieredzes stāsts: no idejas līdz augsto tehnoloģiju uzņēmumam Lightspace Technologies.

Pasākuma noslēgumā komandas prezentēs komercializācijas plānu žūrijai, zinātniekiem, investoriem un interesentiem.

Pasākuma balvu fonds ir 5000 EUR. Aicināti pieteikties arī interesenti bez idejas. Ikvienam būs iespēja pievienoties kādai no komandām ar savu kompetenci un motivāciju darboties. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Piesakies hakatonam līdz 5. novembrim: https://deepsciencehackathon.windhackers.com/

 
Pasākums tiek līdzfinansēts no  Latvijas Universitātes ERAF projekta Nr.1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem”.

Dalīties