Š. g. 11. novembrī plkst. 15.00 (EET) notiks Prof. Dr. Tobiasa Egendorfera (Rāvensburgas-Veingartenes Augstskola) lekcija “Kā Vispārējā datu aizsardzības regula ietekmē IT sistēmu drošību”.

Daži Vispārējo datu aizsardzības regulu uzskata par birokrātisku briesmoni, kas rada milzīgas papildu izmaksas uzņēmējiem – bet vai ir tik slikti? Prof. Dr. Egendorfers uzsver, ka visbiežāk Vispārējās datu aizsardzības regulas ievērošana uzlabo IT drošības pasākumus, novērš kiberuzbrukumus, samazina to radītās blakusparādības, kā arī palīdz novērtēt IT sistēmu stāvokli. Tādēļ lekcijā tiks runāts par to, kāpēc un kā Vispārējā datu aizsardzības regula mijiedarbojas ar IT sistēmu drošību un kā regula palīdz to uzlabot.

Dr. Tobiass Egendorfers (Tobias Eggendorfer) ir IT drošības profesors un datu aizsardzības speciālists Rāvensburgas-Veingartenes Augstskolā, iepriekš strādājis par IT kriminālistikas profesoru Hamburgā. Prof. Egendorfers ir arī ārštata IT drošības konsultants un datu aizsardzības speciālists. Viņš ir arī vairāku tehnisko un juridisko publikāciju autors.

Valoda: Angļu
Dalība: Bez maksas

Reģistrācija dalībai pasākumā

* 10. novembrī saņemsiet e-pastu ar informāciju par pievienošanos pasākumam vietnē BigBlueButton.

Plašāka informācija Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja mājas lapā vai Facebook lapā.

Dalīties