Latvijas Universitātes Inovāciju centrs LUMIC un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) aicina interesentus pieteikties bezmaksas tiešsaistes kursiem un iegūt starptautiski atzītu sertifikātu.

Oktobrī vēl var pieteikties bezmaksas tiešsaistes kursiem – apgūt datu analīzi, datu vizualizāciju, biznesa scenāriju plānošanu un pārskatu un grafiku veidošanu ar Power BI kursā “Biznesa un datu analīze”. No 19. oktobra līdz 16. novembrim mācības notiks katru trešdienu plkst.17.30–19.00. (latviešu valodā), no 21. oktorba līdz 17. novembrim katru piektdienu plkst.17.30-19.00 (angļu valodā).

Tāpat var apgūt biznesa procesu automatizāciju, virtuālo asistentu izstrādi un lietotņu izstrādi darba vajadzībām kursā “Lietotņu un programmu izstrāde” no 18. oktobra līdz 8. novembrim. Kursa norise plānota katru otrdienu plkst.17.30–19.00 (latviešu valodā), no 20.oktobra līdz 10. novembrim katru ceturtdienu plkst.17.30-19.00 (angļu valodā).

Savukārt no 1. novembra līdz 22. novembrim var apgūt Python programmēšanas pamatus un iemācīties rakstīt Python kodu kursā “Python programmēšana”, kas novembrī notiks katru otrdienu plkst.18.00–19.30 (latviešu valodā), no 2.novembra līdz 23.novembrim katru trešdienu plkst.18.00–19.30 (angļu valodā).

Visiem mācību dalībniekiem arī pašlaik ir iespēja turpināt pielietot zināšanas virtuālajās praksēs uzņēmumos, piesakoties tai. Tāpat arī potenciālie prakses devēji vēl var piesaistīt praktikantus – potenciālos darbiniekus digitālajām prasmēm augstā līmenī un piedāvāt kursu dalībniekiem prakses vietu savos uzņēmumos, rakstot zivile@likta.lv.

Interesenti kursiem un uzņēmumi kvalificētu praktikantu piesaistei aicināti pieteikties https://balticinternships.eu vai rakstot uz e-pastu: skills@lu.lv  

Dalīties