3. septembrī, dienu pirms studiju sākuma, Raiņa bulvārī 19 notiks Latvijas Universitātes (LU) studentu svētki “Aristotelis”, kur kopīgi jaunie un esošie studenti, mācībspēki un citi LU saimes draugi ieskandinās jauno studiju gadu.

Latvijas Universitātes Studentu padome aicina ikvienu apmeklēt šos grandiozos svētkus, kas norisināsies jau 57. reizi!

Oficiālajā daļā, kas sāksies 18.00, ikvienu sagaidīs svinīgas runas, skandināti fakultāšu saukļi, dziedātas dziesmas un iepazīti savi jaunie studiju biedri - šajā pasākuma daļā ieeja ir bezmaksas. Pēc tam dosimies kopīgā gājienā līdz universitātei Raiņa bulvārī 19, kur no plkst. 21.00 līdz pat rīta gaismai sagaida kārtīga izdejošanās, pārsteigumi un dažādas aktivitātes. Vakara gaitā uzstāsies vairāki Latvijā atzīti un mīlēti mūziķi, kuri tiks izziņoti jau augusta sākumā LU SP Facebook lapā un citos komunikācijas kanālos! Uz pasākuma vakara daļu Raiņa bulvārī 19 ir jāiegādājas biļete bezrindas.lv

Jaunajiem studentiem acis jātur vaļā arī pirms paša Aristoteļa, jo kurš gan gribētu palaist garām Pirmsaristoteļus, kas tiek rīkoti katrā fakultātē atsevišķi? Pirmsaristoteļus rīko LU fakultāšu studentu pašpārvaldes jauno studentu satuvināšanai, kuru laikā ar dažādām spēlēm un konkursiem visi studējošie tiek sagatavoti “Aristotelim”. Par Pirmsaristoteļiem un citu būtisku informāciju vari uzzināt šeit.

Seko līdzi pasākumam LU Studentu padomes Facebook lapā, Instagram, kā arī TikTok un jau pavisam drīz tiekamies “Aristotelī” !

Dalīties